OM PRFRM

prfrm – produktion og formidling af scenekunst

Vi – Mikkel, Maja, Amina og Christine – er et produktionsfællesskab, der er gået sammen for at sikre små og mellemstore kompagnier såvel som scenekunstnere i det frie felt den nødvendige produktionsbistand, som vi mærker en stigende efterspørgsel på.

Mange kunstnere og kompagnier har ikke den fornødne økonomi til at fastansætte en producent eller kommunikationsansvarlig året rundt. Ved at gå sammen i et fællesskab, kan vi påtage os opgaver fra flere forskellige kunstnere og ikke mindst være i stand til at ‘vikarierer’ for hinanden i spidsbelastningsperioder, så vi skaber en grobund for længerevarende samarbejder.

Hvis du som kunstner eller kompagni har dette behov til konkrete projekter eller som fast tilknytning til dit kunstneriske virke, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på info@prfrm.dk, og vi vil matche dit behov med en producent, eller du kan tage fat i os enkeltvis.

Læs mere om vores profiler under HVEM ER VI?

Alle er velkomne til at tage kontakt uanset erfaringsgrundlag, genre og budget. Sammen udforsker vi, om der er grobund for et godt samarbejde, der gerne skulle lede til et bæredygtigt kunstnerisk virke.

Læs mere om vores grundlæggende tanker bag stiftelsen af prfrm under MANIFEST.

 

PRESSE

Få folk i teatret – nyt initiativ for smal scenekunst – 17. januar 2024, ISCENE

NYT PRODUKTIONSSELSKAB FOR SCENEKUNST VIL SKABE BEDRE RAMMER FOR KUNSTNERE OG PRODUCENTER – 18.02.2021

Foto – Kreditering Simone Ballan