HVEM ER VI?

MIkkel Søndergaard KrygerMikkel Søndergaard Kryger har en baggrund som producent og PR-ansvarlig fra en række teatre og kompagnier, samt har beskæftiget sig med statslig og kommunal kunststøtte og kulturpolitik. Mikkel løser opgaver inden for produktionsledelse, fundraising, PR, og publikumsudvikling.

 

Maja Bonde Holtze har arbejdet med formidling og produktion af scenekunst på etablerede scener, i det frie felt og i festivalsammenhæng. Med en baggrund som producent, procesfacilitator og kulturskribent løser Maja opgaver inden for produktion- og forestillingsledelse, konceptudvikling og PR.

 

Amina Krohn Membar har arbejdet som producent, PR-ansvarlig og projektleder. Med erfaring fra forskellige teatre, kulturhuse, skolesamarbejder, festivaler og produktion af scenekunst, løser Amina opgaver inden for produktion- og forestillingsledelse, turné, PR, strategi, fundraising og Community-projekter.

 

Ditte Haubro Poulsen har arbejdet med kulturel formidling og kommunikation af scene- og samtidskunst. Med erfaring fra forskellige scener, kunstcentre og festivaler, løser Ditte opgaver inden for kommunikation, PR og publikumshåndtering.

 

 

Jonas Schou Hansen har specialiseret sig i projektrealisering, administration og økonomistyring. Jonas er prfrms administrator.