HVEM ER VI?

MIkkel Søndergaard KrygerMikkel Søndergaard Kryger har en baggrund som producent og PR-ansvarlig fra en række teatre og kompagnier, samt har beskæftiget sig med statslig og kommunal kunststøtte og kulturpolitik. Mikkel løser opgaver inden for produktionsledelse, fundraising, PR og publikumsudvikling.

 

Maja Bonde Holtze har arbejdet med formidling og produktion af scenekunst på etablerede scener, i det frie felt og i festivalsammenhæng. Med en baggrund som producent, procesfacilitator og kulturskribent løser Maja opgaver inden for produktion- og forestillingsledelse, konceptudvikling og PR.

 

Amina Krohn Membar har arbejdet som producent, PR-ansvarlig og projektleder. Med erfaring fra forskellige teatre, kulturhuse, skolesamarbejder, festivaler og produktion af scenekunst, løser Amina opgaver inden for produktion- og forestillingsledelse, turné, PR og Community-projekter.

 

Jonas Schou Hansen har arbejdet som freelance producent siden 2012. Han har specialiseret sig i projektrealisering, administration og økonomistyring, og hjælper kunstnere med at udvikle projekter, skaffe samarbejdspartnere og sikre finansiering, samt varetager opgaver inden for administration, lønadministration, bogholderi og økonomistyring for en række kunstnere. Jonas er prfrms administrator, og står også til rådighed for at administrere kunstnergrupper der produceres af prfrm.