HVEM ER VI?

MIkkel Søndergaard KrygerMikkel Søndergaard Kryger har en baggrund som producent og PR-ansvarlig fra en række teatre og kompagnier, samt har beskæftiget sig med statslig og kommunal kunststøtte og kulturpolitik. Mikkel løser opgaver inden for fundraising, PR, undervisning, produktionsledelse og publikumsudvikling.

 

Maja Bonde Holtze har arbejdet med formidling og produktion af scenekunst på etablerede scener, i det frie felt og i festivalsammenhæng. Med en baggrund som producent, procesfacilitator og kulturskribent løser Maja opgaver inden for produktion- og forestillingsledelse, turné og PR.

 

Amina Krohn Membar har arbejdet som producent, PR-ansvarlig og projektleder. Med erfaring fra forskellige teatre, kulturhuse, skolesamarbejder, festivaler og produktion af scenekunst, løser Amina opgaver inden for produktion- og forestillingsledelse, turné, PR, strategi, fundraising og Community-projekter.

 

Christine Seierstad har erfaring som projektleder, producent og forestillingsleder fra etablerede scener og i det frie felt. Med erfaring fra Skuespilhusets dramatikerforløb KGL Dansk, skolesamarbejder og ungeforløb, løser hun opgaver inden for produktion- og forestillingsledelse samt fundraising.

 

Frederikke Rønne Westergaard har været i praktik hos prfrm og er nu specialestuderende i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet. Frederikke løser opgaver indenfor kommunikation og PR

 

 

Jonas Schou Hansen har specialiseret sig i projektrealisering, administration og økonomistyring. Jonas er prfrm’s administrator.