SAMARBEJDSPARTNERE

ANASTASIJA OLESCUKA

Koreograf og danser Anastasija Olescuka præsentere forestillingen ANTS 1+1=3 i sensommeren 2021. En forestilling om kampen for overlevelse, fællesskab, styrke og sammenhold i et samfund på kanten af katastrofe. For kan vi overleve som individer?

 

BLAAGAARD TEATER

Blaagaard Teater er med sin beliggenhed på Nørrebrogade 37 et teater, hvor man kan mærke verdens dynamik og drama lige udenfor vinduet. Det er et transformativt teater, der med fiktionens virkemidler præsenterer autentiske fortællinger.

 

CompoundCOMPOUND

Compound er skabt af musiker Ihan Hayder og danser Ali Hayder. Compound arbejder på at skabe koreografisk scenekunst til generationerne der er opvokset med sociale medier, eksponering og interaktion.

 

DAILY FICTION

Daily Fiction er en scenekunstforening i Det Frie Felt, som skaber performative værker i samarbejde med kulturaktører i hele landet. Den kunstneriske linje tegnes af Tora Balslev, i samarbejde med en palet af dygtige kunstnere.

 

DEN ANDEN

Et værk af Katrine Leth og Freya Sif Hestne der undersøger kærlighedens komplekse natur og ambivalensen i at dele sig selv med en anden. En forestilling gennemvædet af kaos, poesi, humor og grufuld horror-æstetik. Forestillingen spiller på Sydhavn Teater i 2023. 

 

DET SIDSTE MÅLTID

Det Sidste Måltid er en co-produktion mellem GLiMT Amager og DYNAMO Workspace. En samtidscirkusforestilling med akrobatik, fysisk teater, dans, live musik og masser af humor. Forestillingen spillede på Amager og i Odense i marts 2024, og tager på turné i sæson 24/25.

 

DETOUR DANCE FESTIVAL 

DETOUR festivalen startet i 2012, og er en fejring af hele streetdans miljøet og er dedikeret til at sætte endnu mere skub i mødet mellem street dans og nye publikummer – på tværs af kulturer.

 

DRYPPENDE STOF

En nykomponeret performance af Böcher/Helm/Fischer/Moestrup baseret på Sapfos digte, opført i forbindelse med Copenhagen Operafestival i samarbejde med Glyptoteket, Gyldendal og World Pride 2021.

 

DYNAMO WORKSPACE

DYNAMO er et arbejdsrum for nycirkus og ny scenekunst beliggende i et nyrenoveret, gammelt pakhus midt i Danmark på Odense havn. Foruden egenproduktioner, co-produktioner og gæstespil, står DYNAMO bag den årlige DYNAMO Cirkus Festival.

 

FILIP VEST

Gennem performance, installation, film og tekst undersøger Filip Vest’s værker queer kærlighed, ensomhed og begær i det 21. århundrede. Forestillingen Resort er bl.a. udvalgt til CPH Stage’s kuraterede program 2024.

 

FORENINGEN FOR INTEGRERET MODERNE DANS

Foreningen er en frivillig og folkeoplysende foreningen, stiftet med henblik på at støtte og fremme interessen for integreret dans. Integreret dans kan, som ordet betyder, integrere mennesker igennem dansen og rykke os tættere på hinanden.

 

OPE-N

OPE-N (tidligere OperaNord) indbyder kunstnere på tværs af kunstarter og baggrunde til at undersøge, hvordan stedspecifikke processer kunne munde ud i nytænkende operaformater. ‘LOL – Laughing out lonely’ er udvalgt under CPH Stage 2024.

 

HR. XOUT OF BALANCE

Out Of Balance består af Katrina Bugaj og Troels Hagen Findsen der sammen arbejder med safundskritiske teaterforestillinger. I foråret 2022 præsentere de deres forestilling Hr. X på Teateret Får302.

 

TYKRUBY GAMACHE

Ruby Gamache er et nyt performancekollektiv opkaldt efter rubinen (Ruby) og bokseren (Joseph Gamache). Kollektivet består af Astrid Hansen Holm, Gunilla Lind, Anna Gammelgaard, Julie Thalund og Camilla Bang.

 

Teater Asterions HusTEATER ASTERIONS HUS

Asterions Hus er især kendt for deres meget fysiske og eksperimenterende for tolkninger af store fortællinger. De har har base både på Teater Møn og Teaterøen i København, men Vi turnerer med stor glæde rundt i hele Danmark og også i resten af verden.

 

Plejer_er_doed_LimboUPPERCUT DANSETEATER

Gennem 40 år har Uppercut Danseteater skabt hårdtslående forestillinger målrettet det voksne, det unge og det yngste publikum. Forestillingerne lægger sig i et dynamisk krydsfelt mellem moderne dans, breakdance og fysisk teater.

 

UDVIKLINGSPLATFORMEN

Udviklingsplatformen for Scenekunst varetager koordinationen og kommunikation af KSELEKT, og har engageret prfrm som producent på denne opgave.

 


AFSLUTTEDE PROJEKTER

 

BRAVO TOGA – Don’t Fear Change

Human beings entertain themselves with nonsense and death things. There is no planet B, but what if planet A stands for Adaption – and when did nature actually ask to be saved by us and not from us?

 

BOAZ BARKAN – Kend dig selv 

KEND DIG SELV – En forestilling om internaliseret racisme og islamofobi af Boaz Barkan og Mohamed Ali Osman. Forestillingen omhandler hvordan internaliseret racisme og islamofobi påvirker vores krop og psyke. PRFRM har stået for PR.

 

C:A DANS

Dansere og koreografer Andrea Deres og Carolina Bäckman står bag forestillingen Hele Sandheden. En danseforestilling for de 6-9 årige, hvor sandheden udfoldes i al sin subjektivitet og kompleksitet.

 

DANCINGBEASTS

Dansekompagni under kunstnerisk ledelse af Lucas Kruse, som skaber provokerende, humoristiske, overdramatiserede, subtile og hyper-seksuelle forestillinger, der udforsker temaer som magt og køn.

 

Ea VerdonerEA VERDONER

Ea Verdoner er instruktør og visuel kunstner. Hun arbejder ofte interdisciplinært med film, fotografi og koreografi, og kombinerer fysiske, musisk, litterært og digitale teknikker i hendes værker.  Tidligere værker CELESTE og OMENSCH.

 

JimbutsJULIE KUNZ

Danser og koreograf der, med karakteren Vera fra forestillingen Humanoid, producerer en række film som undervisningsmateriale i AI (artifical intelligence) til udskolingsklasser og ungdomsuddannelser. Se filmene på www.ai-vera.com

 

JULIE RASMUSSEN

Norsk danser og koreograf baseret i København, der havde premiere på den koreografiske helaftensforestilling, UMWELT, på K:Selekt i november 2020, hvor publikum zoomede ind, lyttede, undersøgte sin egen fantasi og lod sig forføre af den absurde krop.

 

Julienne DokoJULIENNE DOKO

Koreograf og danser der i samarbejde med Meire Santos & Naa Ayeley med forestillingen W.O.M.B. (Worth Of My Body) sætter fokus på samfundsrelevante temaer som transformation, moderskab og kropsimage. Forestillingen har premiere i marts 2022.

 

NORDLYS

Festival for ny nordisk dans. Julie Rasmussen, My Grönholdt og Tine Østergaard koreograferer og kuraterer denne sitespecific vandre-festival, der både har fundet sted i Danmark, Norge og Filippinerne.

 

JimbutsNYDANSKEREN JIMBUTS KULTURFORENING

Kulturforeningen oversætter kinesiske tekster af dramatiker og iscenesætter kinesiske værker. Bag kulturforeningen står  Jimbut Jun Feng(CHN/DK) og Gritt Uldall-Jessen (DK). I 2022 er de aktuelle med forestillingen R.(H). I.P om fotografen Ren Hang.

 

PIGEON SUPERSTITION

En forestilling i genren ’magie nouvelle’ af kompagniet Fantom. En co-produktion mellem DYNAMO Workspace og tryllekunstner og performer David Tholander, komponist og lydkunstner C. S. Sørensen og scenograf og iscenesætter Lisbeth Burian.

 

RAPID EYE

Kompagniet skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater. Forestillingerne er præget af en kærlighed til mennesket og dets undren over verden, og udforsker opfattelsen af virkeligheden på legende vis.

 

RECOIL PERFORMANCE GROUP

ACT OF GRAVITY en danseforestilling om den mest observerbare af universets love: tyngdekraften.

 

 

TEATER TOAST

Kunstneriske samarbejdspartnere i gadeteaterforestillingen, ’Med det hele’ – om livet i en pølsevogn. En forestilling for hele familien.

 

 

TRAUMECENTRET

Forestillingen TRAUMECENTRET handler om døden, sorgen og de efterladtes minder.
Noget, alle kommer til at opleve, men som stadig er et tabu, som vi i Danmark mangler et
sprog for. Skabt af Bisse og Freya Sif Hestnes.

 

VÆSEN

Living Dome er en visuel danseforestilling og lysinstallation i dialog med Dansekapellets Kuppelsal af gruppen VÆSEN, som består af oplevelsesdesigner Niels Otto og koreograf Simone Ballan.