MANIFEST

PUBLIKUM

Al scenekunst har en berettigelse og al scenekunst har et publikum. Vi ser det som vores opgave at sørge for at finde scenekunst til det rigtige publikum og det rigtige publikum til scenekunsten.

PRODUKTION

prfrm – produktion & formidling af scenekunst arbejder for de bedst mulige produktionsvilkår for scenekunstnere og bedst mulige arbejdsvilkår for scenekunstnere, producenter og alle led i det kreative kredsløb, hvor passion og hjerteblod bliver belønnet.

PRESSE

Spaltepladsen til scenekunststof i de store dagblade bliver mindre og mindre, men samtidig bliver interessen for scenekunst større og større. Nye medier opstår, anmelderfeltet bliver udvidet med flere stemmer i alle aldre og med alle mulige forskellige baggrunde. prfrm går i dialog med alle, der vil fremme samtalen om scenekunst og som kan hjælpe med at de rigtige forestillinger finder det rigtige publikum.

BRANCHE

Den danske scenekunstbranche er et særegent økosystem, hvor pengene ofte er små, men viljen og ambitionerne store. I prfrm tror vi på, at vi ved godt samarbejde og gode relationer kan skabe meget ud af lidt, og skabe meget til endnu mere. Vi samarbejder med kunstnere, producenter, små og store scener, uddannelser samt private og offentlige institutioner. Scenekunsten finder konstant nye former, nye måder at møde publikum og nye steder at gøre det, og prfrm vil være aktiv i at skabe denne udvikling.